Provozovatel webu, společnost JUREK S+R s.r.o. se sídlem 73913 Kunčice pod Ondřejníkem č. p. 766, IČO: 25855972, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely, a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.

 

 

MC

 

 

Visa

 

 

 

Ověřeno Zákazníky

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;

v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Toto platí jen pro hotové platby ve firemní prodejně JUREK.

 

 

KONTAKTY

JUREK S+R s.r.o.
č.p. 766
73913 Kunčice pod Ondřejníkem
tel: +420 556 850 032
fax: +420 595 175 026
radim@jurek.cz
Prodejna JUREK v KpO č.p. 766 : úterý  7–17
st–čt 7–15, soboty (8:30–11:30) : 4. 5., 18. 5.

NOVINKY

arr3PROČ KOUPIT NAŠE VÝROBKY  První kopulovité stany, mumiové spacáky, funkční oblečení a jiné vybavení do přírody jsme... arr3NOVINKA - HILLY DV XXL, spacák pro postavu do 210 cm  HILLY DV XXL, spacák pro výšku postavy do 210 cm - ještě víc prodloužený osvědčený třísezonní... arr3Věrnostní sleva   Stálým registrovaným zákazníkům našeho eshopu www.jurek.biz  bude poskytnuta „věrnostní“ sleva... arr3Dotaz stan ATAK 2.5  Úryvek z emailu M.M. z 13. 3. 2019 : " Dobrý den, je možné u vás objednat pouze vnitřní stan k... arr3Poďakovanie5. 4. 2018 "... PS: Este by som Vam rad podakoval za vasu pracu a vyrobky. Ked som si pred takmer... arr3VÝSTAVA STANŮ JUREK V KUNČICÍCH POD ONDŘ.  V KUNČICÍCH POD ONDŘEJNÍKEM MŮŽETE ZHLÉDNOUT VYSTAVENÉ STANY JUREK na stálé výstavě v... arr3Stan ALP 2.5Dobrý den Dne 13.6.2018 jsem si u vás objednal stan ALP 2.5 /č objednávky 13462443/ Stan... arr3Stany JUREK na cestách  Krásný den přeji, bereme zase pár vašich stanů na výlet, z velké části nám drží už i ty minulé,... arr3Úsměvný příběhDobrý den, jmenuji se Vojtěch V. a chtěl bych se s Vámi podělit o svůj zážitek.   Je to asi 7 let... arr3Poděkování - naprostá spokojenost :-)Dobrý den, za současně panujícího počasí za okny svým příspěvkem dojmu pohotového člověka nenabudu,... arr3REFERENCE - PLÁŠTĚNKY  Od Ivany P. - Moji důvěru jste si koupili, když jsem si pořídila pončo od Vás, Mám ho 8 let a... arr3DĚKOVNÝ POZDRAVDobrý den. ... ... po mnohaletém trápení s konkurencí jsem investoval do vaší značky. A protože si...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 790,00 Kč (30,76 EUR)
skladem
naše cena 670,00 Kč (26,09 EUR)
skladem
naše cena 670,00 Kč (26,09 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 290,00 Kč (11,29 EUR)
skladem
naše cena 80,00 Kč (3,12 EUR)
skladem
naše cena 1 240,00 Kč (48,29 EUR)
skladem

NEPLATÍ - Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti JUREK S+R s.r.o., se sídlem 73913 Kunčice pod Ondřejníkem č. p. 766, IČ 25855972, zapsané u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 22353 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00  Praha 5 – Smíchov
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů