Provozovatel webu, společnost JUREK S+R s.r.o. se sídlem 73913 Kunčice pod Ondřejníkem č. p. 766, IČO: 25855972, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely, a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.

 

 

MC

 

 

Visa

 

 

 

Ověřeno Zákazníky

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online;

v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Toto platí jen pro hotové platby ve firemní prodejně JUREK.

 

 

KONTAKTY

JUREK S+R s.r.o.
č.p. 766
73913 Kunčice pod Ondřejníkem
tel: +420 556 850 032
fax: +420 595 175 026
radim@jurek.cz
Prodejna JUREK v KpO č.p. 766,  po–pá 8–16 h
 soboty (8:30–11:30): 15.12.

NOVINKY

arr3VČASNÝ NÁKUP = NAVÍC SLEVA 10% !  Mějte poklidný předvánoční čas, a proto neodkládejte nákup na poslední chvíli. Když objednáte... arr3ODESÍLÁNÍ A OTVÍRACÍ DOBA NA KONCI ROKU 2018  OBJEDNÁVKY UČINĚNÉ OD 18. 12. 2018 11:00 (pro zaslání Zásilkovnou od 17. 12. 14:00) DO 6. 1.... arr3VÝSTAVA STANŮ JUREK V KUNČICÍCH POD ONDŘ.  V KUNČICÍCH POD ONDŘEJNÍKEM MŮŽETE ZHLÉDNOUT VYSTAVENÉ STANY JUREK.   Podstatnou část nabídky... arr3Stan ALP 2.5Dobrý den Dne 13.6.2018 jsem si u vás objednal stan ALP 2.5 /č objednávky 13462443/ Stan... arr3Stany JUREK na cestách  Krásný den přeji, bereme zase pár vašich stanů na výlet, z velké části nám drží už i ty minulé,... arr3Úsměvný příběhDobrý den, jmenuji se Vojtěch V. a chtěl bych se s Vámi podělit o svůj zážitek.   Je to asi 7 let... arr3Poděkování - naprostá spokojenost :-)Dobrý den, za současně panujícího počasí za okny svým příspěvkem dojmu pohotového člověka nenabudu,... arr3REFERENCE - PLÁŠTĚNKY  Od Ivany P. - Moji důvěru jste si koupili, když jsem si pořídila pončo od Vás, Mám ho 8 let a... arr3DĚKOVNÝ POZDRAVDobrý den. ... ... po mnohaletém trápení s konkurencí jsem investoval do vaší značky. A protože si...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 670,00 Kč (25,94 EUR)
skladem
naše cena 670,00 Kč (25,94 EUR)
skladem
naše cena 4 240,00 Kč (164,15 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 315,00 Kč (12,20 EUR)
skladem
naše cena 245,00 Kč (9,49 EUR)
skladem
naše cena 540,00 Kč (20,91 EUR)
skladem

  Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti JUREK S+R s.r.o., se sídlem 73913 Kunčice pod Ondřejníkem č. p. 766, IČ 25855972, zapsané u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 22353 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů